Sonntag, 3. März 2013

Op. Şenbayrak 1

Dünya hercü merc içinde iken,
Deccalin orduları heryeri çiğner iken,
Basit tezgahlar tıkır tıkır işler iken...

C.başkanı A. Gül, Amerikan başkanını karşılamış ve tören alanında selamlama bandosunun karşısına kadar eşlik etmiş, selam vermeye hazırlanıyorlardı. Askeri karşılama bandosu komutanlarının emirlerini yerine getiriyor, "tüfek omza" "selam dur!" emri ile selama duruyorlardı..

Barak Obama ...daire içindeki yerini almış askerlerin karşısına dikilmiş çenesi yukarda ve kibirle gülümseyerek, Türkçe,
"merhaba asker" diyordu.

Ancak olacak olan oluyor ve askerler selamı almıyordu.
Obama şaşkın bozguna uğramış ne yapacağını bilmiyor, 23 ülke olayı canlı yayınlıyor. Tekrar selam veriyor ancak askerler bu seferde tüfeklerini indiriyordu. Arkadan başkan Gül sert bir dille "Asker! Selam dur selam al!" şaşkın ve çaresiz bir halde askerleri selama zorluyor ancak Askerler onu da kaale almıyorlardı..

Obama Gül'e ters bir şekilde bakarak vip salonuna doğru hızla yönelirken. Gül, Tören komutanına, hesap soracağım türünden işaretler yaparak Obama'yı aceleci adımlarla takip ediyordu.
.....

Akşam anahaber bültenleri , haber ellerinde bu haberi yayınlayalım mı yayınlamayalım mı derdine düşmüşken, bir biri ardına çalan telefonlar gelen e-mailler kimilerini gururlandıran kimilerinin de kalbine korku salan şu haberi bildiriyordu:
Dünyanın 7 ayrı noktasında aynı zamanlamayla saat 19:19 da (şeytanı temsil eden) dikili taşlar yüzü koyun yere yıkılıyordu.

(Op. Şenbayrak, adlı Kitaptan...)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen